Començo aquest bloc, per compartir reflexions i opinions en veu alta, per intercanviar idees i punts de vista sobre la realitat dels nostres dies, dels esdeveniments que es venen produint des de fa un temps ençà, reflexionant cap a on es dirigeix la nostre societat en general, i sobre tot el nostre país, amb el bloc no vull aportar solucions, doncs no en tinc, ni crec que estigui capacitat per aportar-les, ni proposar quelcom, només son pensaments amb veu alta.

20 de març, 2011

Quan el patètic es lider d'audiència

Avui amb l’avorriment que la TV d’avui en dia porta, he estat fen “zàping”, no recordo molt bé quin programa era no se si l’APM de TV3 o aquests de “zàping” que fan en algun altre canal, han sortit imatges del programa SALVAME, de T5, en el últim baròmetre dels medis audiovisuals, líder d’audiència a Espanya i segon a Catalunya, increïble, això respon moltes de les preguntes que a vegades em faig, sobre el nivell cultural del nostre país i del país del costat.

 Un programa dirigit per un presumpta periodista, Jorge Javier Vazquez, encara que tinc entès, que es un simple filòleg de castellà, per mala sort nostre, ell diu que es català, encara que ni el parla el català ni te intenció de fer-ho, barruer, manipulador, que busca els enfrontaments entre els seus col·laboradors en el programa per pujar l’audiència, cosa que crec lamentable, deixant la professió de periodista per el terra. Menyspreant la seva terra, i al meu parer una persona bastant falsa i mesquina.

Passem als col·laboradors:

La principal, la Belen Esteban, persona que de no tenir no te ni educació, ni dicció, no sap parlar i demostra la seva incultura dia rere dia, famosa de la nit el dia, per ser la companya de llit d’un torero no gaire lúcid i també bastant inculte, duran anys va donar mostra d’això a repetides aparicions a la TV, feien bona parella, com va dir un presentador  de la sexta, “famosa per echar un polvo”, bé anomenada la “Princesa del Pueblo”, demostra qui va votar això,  el nivell cultural dels seguidors d’aquesta persona, destacada anti-catalana, no es privar d’insultar-nos i fer gala d’això, també demostra que es fàcil sortir per televisió, i viure sense treballar, utilitzant presumptament la vida de la seva filla, i la relació amb el pare d’aquesta,  per donar titulars i fer pena, sortint com a víctima, recolzada això si, sempre per tots els esperpèntics companys del programa,  que jo crec que es una situació que ella mateixa va provocant dia a dia i seguir vivint de la ignorància  de la gent, es pot dir, que tonta no es, perquè s´ho ha muntat molt bé.

La següent es la Mila Ximenez, presumpta periodista, ja coneguda a la seva època quan sortia al programa de la difunta Encarna Sánchez, programes que aquesta feia, manipuladors i tergiversats asclar de la realitat, també coneguda, per ser la ex- de Manolo Santana, a qui va acusar de  moltes coses,  coses que a la fi, van quedar en no res, explotant  la presumpte condició de dona maltractada, es va anar obrin camí, sent molt polèmica i buscant sempre els enfrontaments, també amb nivell cultural limitat.

Altra que explota el ser parent d’una famosa es la Rosa Benito, cunyada de la Rocío Jurado, ha estat explotant ser-ho des de la mort de la cantant, un altre que de periodista res de res, dubto que no tingui ni el batxillerat, perquè de la manera que s’expressa ja ho diu tot, envejosa, cínica, i bastant manipuladora de la realitat que l’envolta, amb l’excusa de defensar la seva filla, ataca a qualsevol, acusant sense probes, recolzada això si, per tota la tribu sectària del programa, molt al estil telenovel·la llatinoamericana. Altra que viu sense pencar.

Després tenim a varis: 

Raquel Bollo, una altre vividora del fracassat matrimoni amb Chiquitete, polèmica dia rera dia i últimament defensora acèrrima de la presumpta delinqüent Isabel Pantoja, com dirien en castellà, “dos iguales para hoy”. 
Karmele Marchante, es va iniciar com a periodista més o menys seria i en continguts culturals, però va derivar en la especialitat de la premsa rosa, i es va fer famosa en el programa tómbola per els deus enfrontaments amb Jesus Mariñas, va anar derivant cap el patetisme absolut de la professió periodística. 
Lydia Lozano altra  periodista que va començar seriosament i a anat derivant cap a la mediocritat.

Be i tot un grup de personatges esperpèntics, sortits de programes de la mateixa cadena, o com la ultima incorporació la Paqui de las coles, una presumpta infermera, que s’apunta el carretó de viure per la cara.

Després de fer un breu resum del que es aquesta andròmina de programa, em pregunto, es que hem arribat al nivell més baix del esser humà? Denigrar-se un mateix per cobrar a final de mes, es o bé de esser babau o bé de esser un pocapena que no te ni estima pròpia ni dignitat.

El pitjor es que no es l’únic programa d’aquesta mena, hi ha d’altres, DEC, Enemigos Intimos, Gran Hermano, fama, Ana rosa, el diario de patricia, etc..., bé tot un bon circ cutre i esperpèntic que explotant  l'ignorància, la manipulació i els instints més baixos del esser humà  i que sen líders d'audiència , dona molt de la imatge del retard mental, l’estupidesa i el poc nivell cultural que demostra l’estat espanyol, segueixen sen els de “castañuelas, toros i sevillanes”, l’espanya més trista de temps passats, casposa i ignorant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada