Començo aquest bloc, per compartir reflexions i opinions en veu alta, per intercanviar idees i punts de vista sobre la realitat dels nostres dies, dels esdeveniments que es venen produint des de fa un temps ençà, reflexionant cap a on es dirigeix la nostre societat en general, i sobre tot el nostre país, amb el bloc no vull aportar solucions, doncs no en tinc, ni crec que estigui capacitat per aportar-les, ni proposar quelcom, només son pensaments amb veu alta.

19 de març, 2011

Quina imatge donem?

Que està passant? Que fan els polítics del nostre país, a més de procurar generar confiança i tornar a il·lusionar, es foten els plat pel cap, s’insulten i fan demagògia un del altre, l’espectacle del Sr Duran i Lleida i del Sr. Lopez-Tena es patètic, s’acusen mútuament de ser delinqüents, quina imatge estan donant a Espanya de Catalunya?
Un es més espanyol que el mateix Aznar, obsessionat amb ser ministre del país veí i menystenint i menyspreant als catalans, per a mi es un insult que aquest individu s’anomeni català, cada vegada que far alguna declaració, puja el pa, sento vergonya aliena, crec sincerament que el veritable problema de CiU, es el Sr. Duran i alguns dels seus acòlits d’Unió i espero de debò que la federació convergent obri el ulls i es desfaci d’aquest element contaminant.
L’altre, peca de supèrbia i prepotència, encara que en algunes de les afirmacions tingui raó, si de debò creu que hi ha delicte, que vagi als tribunals, fer declaracions als mitjans de comunicació no soluciona res, més ben dit  desencoratgen als votants, també en algunes de les actuacions ultimes del Sr. Lopez-Tena, amb el tema Laporta, les consultes i d’altres, crec de debò que han tocat molt la seva imatge cara als patriotes, son quelcom que no s’entenen.
Nomes dir per afegir, que tindríem que ser un exemple de polítics seriosos i respectuosos, mai he cregut que la bona política sigui ni una olla de grills, ni gates esmolant les ungles, necessitem polítics capaços, cultural i socialment, amb valors, però també amb educació i serietat, cada vegada amb el que tenint ara semblem una república bananera, com es Espanya a hores d’ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada