Començo aquest bloc, per compartir reflexions i opinions en veu alta, per intercanviar idees i punts de vista sobre la realitat dels nostres dies, dels esdeveniments que es venen produint des de fa un temps ençà, reflexionant cap a on es dirigeix la nostre societat en general, i sobre tot el nostre país, amb el bloc no vull aportar solucions, doncs no en tinc, ni crec que estigui capacitat per aportar-les, ni proposar quelcom, només son pensaments amb veu alta.

01 de desembre, 2010

NIT DE GANIVETS LLARGS A ESQUERRA

Fa uns mesos, quan vaig començar a comentar algunes noticies, alguns defensors acèrrims d’Esquerra, en van dir moltes coses, sobre tot, que  esquerra era el partit de confiança, honest, de llibertat, etc, etc,. I que els demes érem botiflers, jo opinava sobre la cúpula del partit, que no era de confiança, sempre he respectat a la militància, per que hi tinc bons amics i companys amb la lluita per el nostre país, encara que ex-companys de partit, aquí, en aquest mitja d’informació o desinformació com vulgueu dir-li, se’m va dir de tot, però el temps, posa a cadascú al seu lloc, els que es donin per al·ludits, en sap greu, i sobre tot amb sap greu, perquè ERC, no Esquerra, es necessari per el nostre país, el que no ho son, son aquesta colla de dropos que hi ha com a dirigents.
Avui, passejant per els mitjans d’informació o desinformació segons quin, he recollit moltes opinions de destacats membres d’Esquerra, totes molt semblants, però les que més m’han cridat l’atenció, son les del Sr. Huguet, mai ha estat sant de la meva devoció la veritat, però es que avui ja he llegit una cosa molt curiosa, resulta que el Sr. Huguet, per a mi un dels pitjors consellers que ha hagut mai, es vol carregar el sistema assembleari d’Esquerra, o sigui  que les cúpules decideixin, com a la majoria de partits, acabar amb el fet diferencial d’Esquerra, que era l’única cosa honesta que li quedava ja, aquesta legislatura, fora la democràcia interna, congres cada 4 anys i a callar, aquest es el sistema que vol aquest element, per dir-li d’alguna manera educada, això en ell no es nou, però al menys encara es mantenia internament, no es feia públic, però bé, fa tres dies, que “LA NIT DELS GANIVETS LLARGS” a començat a Esquerra, i ara es a sobreviure, d’una cosa estic molt segur, el Sr. Huguet, sobreviurà políticament , a aquesta massacre política, que s’està fent a Esquerra.
President Companys, per sort, no pots veure, el que aquest dropos han fet amb, el que molts patriotes, començant per a tu, van defensar amb la seva vida, quina vergonya
SALUT I REPUBLICA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada